vootzy haalt jouw oude meubels op

en zorgt voor een verantwoorde herbestemming

vootzy is een commerciële meubel ophaalservice met een missie. Bij vootzy betaal jij ons voor het ophalen van meubels. Zijn jouw meubels kwalitatief nog goed dan delen wij ze in onze community. De meubels die wij ophalen worden aan goede doelen gegeven, soms doorverkocht of gecertificeerd gerecycled, altijd met het doel om minder afval te creëren.

wat kost het lees onze reviews
maak kennis met

bij vootzy krijgen meubels een tweede leven

samen geven we jouw meubels een nieuwe bestemming

vootzy staat klaar om jouw meubels op te halen. Dat doen we altijd in overleg en op een datum waarop het jou schikt. Wij komen in heel Nederland en België. Samen met jou wil vootzy bijdragen aan duurzaamheid door meubels een tweede leven te geven. Op deze manier bieden wij een goed alternatief voor het op straat zetten en weggooien van kwalitatief goede meubels. Meubels die niet geschikt zijn voor een tweede leven worden door ons verantwoord gerecycled. Minder afval, dus beter voor het milieu.

weet waar je aan toe bent, we bespreken kosten en wensen vooraf

zet jij vast de koffie, nemen wij de steekkar mee

Wij bespreken je wensen en de kosten altijd vooraf, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Op afspraak halen onze vootzy-men snel en netjes jouw gebruikte spullen op: Banken, kasten, kledingkasten, wandkasten, bedden, boxsprings, matrassen, eettafels, stoelen en fauteuils. Het maakt ons niet uit of je in een rijtjeshuis, bungalow of flat woont of dat je spullen op 1,2,3 hoog staan. En heb je meubels die gedemonteerd moeten worden? Dat doen we uiteraard ook.

in 4 stappen geregeld

in heel Nederland en België

wij halen op elke verdieping op

en het maakt niet uit waar het staat

wij demonteren alle meubels gratis

wij sturen je in de ochtend een tijdslot

betalen via pin of betaalverzoek

jouw meubels worden opnieuw gebruikt

samen voor een groene community

Al die goede meubels die nu te vaak via afval op de vuilstort komen, het is iets waar we ons allemaal steeds meer aan storen. Daar gaan we samen iets aan doen. Want zonder jou kunnen we geen meubels delen. De meubels die goed en schoon zijn geven wij weg of gaan naar een goed doel.
.
.

ontdek meer

hier zie je snel wat het kost

de prijs is inclusief demontage

fauteuil / sta op stoel
€ 75,-
set tot 6 stoelen
€ 100,-
L-bank
€ 150,-
2 persoonsbed inclusief matras
€ 150,-
kledingskast inclusief demontage
€ 175,-

Bij vootzy houden we het graag simpel. Daarom halen we alle soorten meubels op, ongeacht waar en op welke verdieping het staat. Op de ophaaldag krijg je in de ochtend een tijdslot en 30 min voor aankomst een bericht. Je kan betalen via pin of betaalverzoek. Alles goed en lekker makkelijk geregeld. Heb je toch nog een vraag? Geeft niks! Laat het ons weten en we helpen je direct!

wat kost het neem contact op

reviews

dit zeggen klanten over ons

4.9
Rated 4.9 of 5
5 sterren (op basis van 619 reviews)
Uitstekend 93%
Goed 6%
Voldoende 0%
Matig 0%
Slecht 0%
plaats jouw review
Vootzy is een echte aanrader! Super goede service en erg vriendelijke personeel!!! Ik leef op het moment erg krap met mijn 3 kindjes. Vootzy wist dat ik een kleine oude niet helemaal meer goede koelkast had. Ze hadden er 1 opgehaald bij een studentenhuis, hij berichtte mij gelijk met foto’s erbij of het iets voor mij was. Ik
was echt verrast. De koelkast is in hele goede staat en kreeg hem GRATISSS! Dat dit nog bestaat in deze tijd; een bedrijf met een goed hart die de minder bedeelde mensen helpt! Vootzy ik ben jullie echt dankbaar hiervoor!
-Joánne Kralt
We zijn blij met jullie snelle en adequate handelen. Veel succes in de verdere toekomst.
-Malmberg
De afspraak was snel gemaakt. Dat was fijn. Ik kon het ook erg waarderen dat ik op de hoogte werd gehouden hoe laat ze kwamen. Het waren vriendelijke mensen.
-Jelmer Meijer
Helemaal volgens afspraak gelopen. Netjes op tijd.
Blij dat de tafel nog een (goede) bestemming krijgt en niet in de kraanwagen van de afvalstoffendienst verdwijnt.
Dank
-Rosa
Voor de 2de keer gebruik gemaakt van de service van Vootzy. Fijne, vriendelijke en sterke mannen. Grote vitrinekast was heel snel ingeladen. Bedankt voor de service en tot de volgende keer!
-Dorethé Schouten
Ik ben Murat zo dankbaar!
Ik ben zelf minima moeder met 5 kids en zat op een kapotte bank!
Tot ik werd gebeld door Murat wat een aardige begripvolle man ik mocht een bank uitkiezen en binnen een paar dagen werd hij gratis bezorgd door hele vrolijke bezorgers dit hem helemaal hebben geïnstalleerd ik kan niet anders
zeggen dan dat ik zo dankbaar ben de bank is zo mooi en van goede kwaliteit het is gewoon nog niet te bevatten dat ik dit heb gekregen nog maals Murat supper bedankt

-Nathalie
Super snel geregeld en heel vriendelijk!
-Kees de Waard
Zeer prettige ervaring. Heldere communicatie, nette mensen die zich voorstellen, hun voeten vegen bij herhaaldelijk heen en weer lopen, zaken netjes achterlaten, en uitermate beleefd zijn. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen! Werd ook zeer snel geholpen.
-Tirza van der Linden
Uitstekende service!
-Sophie
wat een fantastische aardige mannen bankstel moest via het balkon worden verwijderd was geen probleem. Topmensen!!
-alie kleijn
Thanks for giving me free items
-Briar
Vanaf eerste contact alleen maar te maken gehad met uitermate vriendelijke
Betrouwbare vakkundige mensen. Heel blij dat ik voor vootzy gekozen heb
-M. Adriaanse
Prima afhandeling. Op tijd op afspraak. Aardige mensen.
Fijn idee dat iemand anders nog plezier heeft van onze bank.
-C.Sigwalt
Heel vriendelijke en bekwame mensen!
-De Boeck daniella
Toppersss
-Jacqueline Vyent