vootzy haalt jouw oude meubels op en zorgt voor hergebruik

wij halen niet alleen op maar geven de meubels ook weer weg

vootzy is een commerciële meubel ophaalservice met een missie. Bij vootzy betaal je een vergoeding voor het ophalen van meubels. Zijn jouw meubels kwalitatief nog goed dan delen wij ze kosteloos in onze community.

bereken jouw ophaalprijs lees onze reviews
maak kennis met

bij vootzy krijgen meubels een tweede leven

samen geven we jouw meubels een nieuwe bestemming

vootzy staat klaar om jouw meubels op te halen. Dat doen we altijd in overleg. Vaak al binnen 5 werkdagen. Wij komen in heel Nederland en België. Samen met jou wil vootzy bijdragen aan duurzaamheid door meubels een tweede leven te geven. Op deze manier bieden wij een goed alternatief voor het op straat zetten en weggooien van kwalitatief goede meubels. Meubels die niet geschikt zijn voor een tweede leven worden door ons verantwoord gerecycled. Minder afval, dus beter voor het milieu.

weet waar je aan toe bent, we bespreken kosten en wensen vooraf

zet jij vast de koffie, nemen wij de steekkar mee

Wij bespreken je wensen en de kosten altijd vooraf, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Op afspraak halen onze vootzy-men snel en netjes jouw gebruikte spullen op: Banken, kasten, kledingkasten, wandkasten, bedden, boxsprings, matrassen, eettafels, stoelen en fauteuils. Het maakt ons niet uit of je in een rijtjeshuis, bungalow of flat woont of dat je spullen op 1,2,3 hoog staan. En heb je meubels die gedemonteerd moeten worden? Dat doen we uiteraard ook.

in 4 stappen geregeld

1 tot 5 meubelstukken

wij werken zorgvuldig en vakkundig

in heel Nederland en België

wij halen op elke verdieping op

wij komen onze afspraken na

wij sturen u 's morgens het verwachte tijdstip

jouw meubels worden opnieuw gebruikt

samen voor een groene community

Al die goede meubels die nu te vaak via afval op de vuilstort komen, het is iets waar we ons allemaal steeds meer aan storen. Daar gaan we samen iets aan doen. Want zonder jou kunnen we geen meubels delen. De meubels die goed en schoon zijn geven wij weg of gaan naar een goed doel. Hiervoor organiseren we twaalf ophaaldagen per jaar. De meubels die dat niet zijn worden verantwoord gerecycled.

ontdek meer

bereken zelf wat het jou kost

wat het kost

vanaf € 125,- voor een meubelstuk
€ 125,-
vanaf € 150,- voor een bank
€ 150,-
vanaf € 25,- voor elk meubel­stuk extra
€ 175,-
€ 25,- demon­tage per meubelstuk
€ 200,-

Bij vootzy houden we het graag simpel. Wij halen alle soorten meubels op, ongeacht op welke verdieping het staat. Heb je toch een ingewikkelde vraag? Geeft niks! We maken met gemak een voorstel op maat.

bereken jouw ophaalprijs neem contact op

reviews

dit zeggen klanten over ons

4.9
Rated 4.9 of 5
5 sterren (op basis van 562 reviews)
Uitstekend 93%
Goed 6%
Voldoende 0%
Matig 0%
Slecht 0%
plaats jouw review
Vootzy is een echte aanrader! Super goede service en erg vriendelijke personeel!!! Ik leef op het moment erg krap met mijn 3 kindjes. Vootzy wist dat ik een kleine oude niet helemaal meer goede koelkast had. Ze hadden er 1 opgehaald bij een studentenhuis, hij berichtte mij gelijk met foto’s erbij of het iets voor mij was. Ik
was echt verrast. De koelkast is in hele goede staat en kreeg hem GRATISSS! Dat dit nog bestaat in deze tijd; een bedrijf met een goed hart die de minder bedeelde mensen helpt! Vootzy ik ben jullie echt dankbaar hiervoor!
-Joánne Kralt
Heel tevreden. Snel en vriendelijk service
-Bayram
Onze spullen zijn precies volgens afspraak opgehaald en met de nodige voorzichtigheid het huis uitgedragen. Personeel was zeer kundig, beleefd en zeer vriendelijk. Fantastische service!!!!
-yolande
Wij hebben een bed laten ophalen! Super vriendelijke heren, binnen 5 minuten alles opgehaald! Een geweldig bedrijf en supersnelle service. Ik ben ze heel dankbaar en raad ze zeker aan!
-Shaniel
Vriendelijke mensen, correcte afhandeling. Super service.
-Vivian
Ik ben Murat zo dankbaar!
Ik ben zelf minima moeder met 5 kids en zat op een kapotte bank!
Tot ik werd gebeld door Murat wat een aardige begripvolle man ik mocht een bank uitkiezen en binnen een paar dagen werd hij gratis bezorgd door hele vrolijke bezorgers dit hem helemaal hebben geïnstalleerd ik kan niet anders
zeggen dan dat ik zo dankbaar ben de bank is zo mooi en van goede kwaliteit het is gewoon nog niet te bevatten dat ik dit heb gekregen nog maals Murat supper bedankt

-Nathalie
Dutch & English: Twee collega's van Vootzy kwamen vandaag naar mijn huis om een ​​antieke kast op te halen. Ik kan dit bedrijf alleen maar de hoogste onderscheiding geven. De kast ging niet de trap af en ze vonden meteen een alternatieve oplossing - zonder zenuwen te verliezen - en verwijderden de kast op een zeer
professionele manier. Ze respecteerden mijn eigendom en handelden professioneel. Bedankt.
ENGLISH Two collegues from Vootzy came to my house today to collect an antique cupboard. I can only give this company the highest accolade. The cupboard didnt go down the stairs and they immediately found an alternative solution - without losing nerves - and removed the cupboard in a very professional manner. They respected my property and acted professionally. Thank you
-Lee
Rustig, vriendelijk, vakkundig. Herademing (en meer ruimte nu). Heldere afspraak en afhandeling. Dank!
-Marian
Vriendelijke mannen. Netjes op tijd.


-Ria
Top! Snel! Vriendelijk!
-Anouk
Thanks for giving me free items
-Briar
Afspraak was snel gemaakt. De bank werd netjes op tijd opgehaald door twee hele aardige gasten. Prima prijs ook. Ik zou Vootzy van harte aanbevelen.
-Diego
Heel goed en tevreden alles ging super snel bedankt
-Myrna
Op tijd, zorgvuldig, vriendelijk
-Andries
Heel erg tevreden! Kwamen op tijd en hebben met veel zorg een hele zware piano en een kast het huis uit gesjouwd.
-Saskia