vootzy reviews

Wir freuen uns auf Ihre Reviews

Wir geben uns große Mühe, 5 Sterne zu verdienen und zum Glück merken das auch unsere Kunden. Überprüfen Sie alle Erfahrungen unten oder hinterlassen Sie selbst eine Bewertung. Wir freuen uns sehr!
Wie Sie sehen können, erhalten wir viele Bewertungen, einschließlich Bewertungen von Möbeln, die wir verschenkt haben. Und wir zeigen sie ausnahmslos alle, lassen sie aber wegen der Menge unten auf dieser Seite in Blöcken rotieren, damit alles lesbar bleibt und schnell funktioniert. Wenn Sie es genießen, es zu lesen, schauen Sie später noch einmal vorbei, es wird neue Bewertungen von unseren vootzy-Kunden geben. Wir erzielen durchschnittlich 4,9 von 5 Sternen!

Guter Service!
Alles ordentlich und schnell arrangiert.

4.9
Rated 4.9 of 5
1077 reviews
Exzellent 94%
Gut 6%
Genügend 0%
Mittelmäßig 0%
Schlecht 0%
Posten Sie Ihre review →

das sagen Kunden über uns

Vootzy is een echte aanrader! Super goede service en erg vriendelijke personeel!!! Ik leef op het moment erg krap met mijn 3 kindjes. Vootzy wist dat ik een kleine oude niet helemaal meer goede koelkast had. Ze hadden er 1 opgehaald bij een studentenhuis, hij berichtte mij gelijk met foto’s erbij of het iets voor mij was. Ik was echt verrast. De koelkast is in hele goede staat en kreeg hem GRATISSS! Dat dit nog bestaat in deze tijd; een bedrijf met een goed hart die de minder bedeelde mensen helpt! Vootzy ik ben jullie echt dankbaar hiervoor!
-Joánne Kralt
Mijn dank
Voor het snelle af handelen van uw service
Hanneke kazemier
-Hanneke kazemier
Heel tevreden met de service!
-Pascalle den Enting
Perfecte ervaring, snel en betrouwbaar, toppers!
-sd
Kan NIET beter!!!!!! Geweldige behulpzame medewerkers die meedenken met de cliënt. Ga zo door want zo moet een bedrijf draaien!!
-Ruud Jong
Ik ben Murat zo dankbaar!
Ik ben zelf minima moeder met 5 kids en zat op een kapotte bank!
Tot ik werd gebeld door Murat wat een aardige begripvolle man ik mocht een bank uitkiezen en binnen een paar dagen werd hij gratis bezorgd door hele vrolijke bezorgers dit hem helemaal hebben geïnstalleerd ik kan niet anders zeggen dan dat ik zo dankbaar ben de bank is zo mooi en van goede kwaliteit het is gewoon nog niet te bevatten dat ik dit heb gekregen nog maals Murat supper bedankt

-Nathalie
We zijn heel tevreden over de service! Het was voor ons een hele fijne oplossing en de mensen waren erg vriendelijk.
-C.j. peppinck
Vriendelijke en snelle service!
-Tara
Keurige mannen, snelle service en heel professioneel, aanrader!!
-Louise Engelsbel
Prima service, op tijd en net voorzichtig personeel. Zeer tevreden.
-D. Van der Have
Thanks for giving me free items
-Briar
Unbelievable hoe die mannen dit voor lekaar brengen. Top! Vriendelijk, snel, professioneel! Een echte aanrader
-Chris Dewamme
Compliment voor alles: het contact, doen wat je belooft, goede afspraken, binnen de kortste keren halen de mannen kast en tafel uit elkaar, sjouwen het de trappen af, zijn vriendelijk. Op deze manier is betalen om spul weg te krijgen het zeker waard en ook het aspect duurzaam, daar waar kan hergebruik is een pluspunt.
-Marijke
Fantastisch.. snel en correct.. aanrader
-Erik Eggink
Fijn dat mijn oude bank die nog goed zit mogelijk een tweede leven krijgt via Vootzy. De oude bank is binnen een paar dagen opgehaald.
-MVreugdenhil
Top! In 1 woord fantastisch. Ik was specifiek opzoek naar een bepaalde style kasten. Via via hier terecht gekomen en heel goed geslaagd. Later zelfs een bericht ontvangen toen er soortgelijke meubelen binnen waren gekomen. Service ten top.
-Kayla
Op tijd volgens afspraak en zeer netjes en beleefd. Ook heel goed bereikbaar. Heel tevreden!
-Katja
Heel goed geholpen, netjes op tijd bank opgehaald. Zeker aan te bevelen.
-Soenita
Netjes geholpen, super vriendelijk, correct en voorzichtig de bank uit elkaar en naar buiten. Heel fijn om exact te weten wanneer iemand er is!
-Monique Boots
Hele goede service. Alles netjes opgehaald en ze zijn super voorzichtig. Goede communicatie. Echt een aanrader.
-Elvira
Hallo vootzy,
Ik had aan jules gevraagd of hij misschien een linnenkast had staan voor mijn moeder,
En ja gelukkig wel, en is gelijk gebracht,
Goede en hele snelle serves, mijn moeder dankbaar en heel blij
Een dikke duim voor jullie inzet?
-Ellen v damme
Heel fijn geholpen. Tafel van 80/90 kg moest naar beneden via lift, helaas was de 'verhuizer'alleen dus heb ik zelf een handje geholpen. Zeer prettige en vriendelijke 'verhuizer'. Wat betreft het contact met vootzy, dat was heel prettig en zij hielden zich aan de afspraken die gemaakt waren. Al met al een hele prettige firma. Ik zal zeker, als ik het nodig heb, weer een beroep op jullie doen.
-Tine Kool
Wat een absolute toppers… mijn bank ophalen was volgens mij de uitdaging van de dag ivm de grootte van de bank versus de hoek huiskamerdeur/gang/buitendeur, maar het is ze gelukt, zij het met zweet (gelukkig geen bloed en tranen…). Ik hoorde geen onvertogen woord en van opgeven was geen sprake. Enorm bedankt!
-Petri de Jong
Timely and great. They wee able to accommodate me last minute and were professional and friendly. I highly reconmend this company.
-Tre
Heel fijn dat jullie een bank voor ons hebben meegenomen omdat we die zelf niet komden tillen. Vriendelijke sevice, alles OK
-Hans Ek
Bedankt voor de leuke kubeskast,
Mijn dochter is er heel blij mee, ze heeft er een barbie huis van gemaakt,, eigenlijk een barbie flat, ik blij en mijn dochter superblij
Dank jullie wel,
Vriendelijke groet ellen
-Ellen
Super goede service.
Morad en Abdelillah jullie zijn toppers
-Karim
Alles was super geregeld. Mourad en zijn team zijn echt geweldig.
-Claudia
Zeer vlotte en duidelijke reacties op vragen. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Belt een kwartier voor afgesproken tijd nog even dat men onderweg is. Zonder meer een aanrader.
-W. Oosterloo
Hele snelle service.
-Dianne Schröder
Bedankt voor de spullen . Erg blij mee en kunnen weer wat mensen helpen
-Charityswap
Snel en professioneel geholpen, vriendelijk personeel!
-Thomas