vootzy reviews

happy with your comment

We go to great lengths to earn 5 stars and luckily our customers notice that too. Check all experiences below or leave a review yourself. Make us happy!

Top service!
vootzy arranged the process neatly and quickly

4.9
Rated 4.9 of 5
score 5 (on the basis of 473 reviews)
Excellent 93%
Good 6%
Sufficient 0%
Mediocre 0%
Bad 0%
post your review

this is what customers tell about us

helemaal goed
zeker aanrader
-han
Was bang of alles goed zou gaan omdat alles via mail gaat maar alles was perfect vriendelijk vakmannen en eerlijk is aan te raden .Frank
-Alaers Frank
Superleuk bedrijf, betrouwbaar, klantvriendelijk. Goede en snelle afwikkeling, ik heb een zeer positieve ervaring met dit jong en dynamisch bedrijf, een aanrader!
-Jeannette
Very nice people with very fast and efficient service!
-Nikki Kerruish
Timely and great. They wee able to accommodate me last minute and were professional and friendly. I highly reconmend this company.
-Tre
Super service, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Fijn ook om te weten dat een geliefd meubelstuk een goede bestemming krijgt.
-Claudia
vanmorgen zijn ze de meubels op komen halen waren zeer correct en behulpzaam
Ben heel erg tevreden over jullie service nogmaals dank
Ramon Kerk
-ramon kerk
Excellent
-gillat Burckhardt
Top service! Snel, beleefd, en ongevraagd alle verschoven spullen teruggezet, heel fijn!
-Anne Marie
Heel erg tevreden, prima service
-E. De kwaadsteniet
De afspraak om de spullen op te komen halen, was snel gemaakt. Ook een wijziging, die ik later nog aan wilde brengen, was geen enkel probleem. Het ophalen zelf ging netjes en snel. Heel aardige en beleefde jongens, hulpvaardig en snel. Een aanrader als u spullen wilt laten afvoeren.
-Joke
Ik ben zeer tevreden, alles perfect geregeld, goede communicatie over aankomsttijd. De mannen die het op komen halen zijn professionals. Een aanrader voor iedereen die niet tegen ongewenste situaties/probemen wil aanlopen!
-Raymond van Laake
Uitstekende service - communicatief, flexibel en vriendelijk team!
-Amy
Twee zware banken opgehaald. Ging zeer vlotjes en op een vriendelijke manier. Prima service!
-André Hubregtse
Volgens afspraak alles opgehaald.
Snel en netjes! Super!
-Jeannette
-Emam
Prima en snelle service. Aanrader als je van je oude meubels af wilt!
-Els
Zeer vlotte en efficiënte service.
-Werner Fischer
Ik ben zo geraakt door de motivatie van de medewerkers! Ze hadden pech gehad in de ochtend waardoor ze bij mij paar uur te laat waren ( 18.30 uur op vrijdagavond ipv 16 uur). Geweldig hoe ze, ondanks hun vermoeidheid, de zware meubels naar beneden hebben gebracht, alles buiten hebben gezet zodat ik het huis kon verlaten en kon vertrekken terwijl die bikkels nog de bus in gingen laden! RESPECT!!!! En hoe mooi dat de oude spullen van mijn moeder hergebruikt worden, dat doet mij goed. Mooie meubels die op Marktplaats niet werden verkocht krijgen toch een tweede kans!!!
-Willemien
Bankstel werd volgens afspraak keurig netjes op tijd, door vriendelijke mensen opgehaald. Keurig!
-Remco
Nice and quick service! Thank you :)
-Nia
Alles wat op de website staat klopt! Snel contact, nog sneller een afspraak, heldere prijsopgaaf en supervriendelijke mensen. Zeker een aanrader!!
-Ageeth
Wat een super bedrijf. Gisteren gebeld en vanmorgen werden de spullen al opgehaald (nieuwe zithoek werd vandaag geleverd). Gemakkelijke procedure met goede informatie en persoonlijk contact. Fijn dat er ook gekeken wordt of iets hergebruikt kan worden. Aanrader!!
-Joke Beekman
Ik ben goed en volgens afspraak geholpen! Dank hiervoor.
-Joeri
Erg vriendelijk personeel en enorm goede service. Keurig volgens afspraak met een bevestiging per mail en een app 15 min voor aankomst. Pinnen of contant kan beide. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en mooi dat mijn bank een tweede leven krijgt bij een volgende familie. ?
-Ilja
Te grote banken toch via de trap afgevoerd, zonder beschadigingen achter te laten. Alles wordt uit de kast gehaald om dit voor elkaar te krijgen.. Zeer vriendelijk, medewerkers krijgen het voor elkaar dat je meteen vertrouwen in ze hebt!
-Belinda
Heel fijn geholpen. Tafel van 80/90 kg moest naar beneden via lift, helaas was de 'verhuizer'alleen dus heb ik zelf een handje geholpen. Zeer prettige en vriendelijke 'verhuizer'. Wat betreft het contact met vootzy, dat was heel prettig en zij hielden zich aan de afspraken die gemaakt waren. Al met al een hele prettige firma. Ik zal zeker, als ik het nodig heb, weer een beroep op jullie doen.
-Tine Kool
Goede service en nog eens bezorgd door hem zelf.!
-Jannat
Het op korte termijn ophalen van onze nette bank is prima verlopen dankzij bevlogen medewerkers. Wij zijn vooral erg tevreden over de communicatie per Whatsapp als het gaat om afstemming van kosten, ophaalmoment en de voortgang van het proces. Goed te weten dat onze bank een tweede leven krijgt bij een volgende eigenaar.
-Wendy Wassenaar
Beleeft net en snel deze jongen mag ik graag over de vloer bedankt gr William Karin
-William
Onlangs ben ik verhuisd! En had geen ruimte om een bed te kopen voor mijn zoon.
Deze mooie organisatie heeft ons geholpen aan een bed (gratis), aan huis geleverd!
Een goede daad op zijn plaats!! Nogmaals dank jullie wel! ?
-K.H.
Uitstekend service, heel blij en snel!!!!!

Ik weet waar ik voortaan moet zijn
-Aylin
Hadden een bed wat opgehaald mocht worden. Meteen direct kontakt met het bedrijf via WhatsApp en afspraak geregeld. Super snel. En vanmorgen kwamen ze het bed ophalen zoals afgesproken. Half uurtje vantevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Zeer vriendelijke kerels. Top! Zal zeker weer gebruik maken van hun service. Aanrader!
-H. Nijenhuis
Bank opgehaald en afgevoerd zoals afgesproken. Prima afgehandeld.
-Laura
Vanmorgen ons grote bankstel afgehaald. Vanwege de relaxfauteuils zeer zwaar, maar dat was geen enkel probleem. Binnen 10 minuten waren beide delen het huis uit. Zeer vriendelijke en ervaren medewerkers. Wij vinden het een prettige idee dat ons bankstel hergebruikt gaat worden.
-John
Snelle en vriendelijke service. Uiterst tevreden over het netjes werken van de monteurs. Echt top.
-Annemarie Rijnveld
Hele goede service, super aardige mannen.
Ik raad dit echt aan en zal hier zeker nog weer gebruik van maken.

Ze hebben onze zeer zware bankstellen keurig getild en meegenomen.

Aanrader!!
-Mario
Alles wat afgesproken is, is naar wens vervult.
-Mohamed
Van te voren werd ik gebeld wanneer ik de medewerkers ongeveer kon verwachten. Ze werkten snel en efficiënt, manoeuvreerden goed met de zware en logge bank die opgehaald moest worden, zonder daarbij muren en deuren te beschadigen. Bovendien waren de medewerkers erg vriendelijk en beleefd. De service is erg goed.
-Henriette
Ik moest een bank en twee gedemonteerde kledingkasten kwijt. Met 1x email en 1x telefoon was dat geregeld. Maar ik was een tandartsafspraak vergeten, waardoor ik vroeger weg moest dan verwacht. Even bellen: geen probleem, we komen op een vroegere tijdstip. En zo is het gebeurd.
'sOchtends vroeg stond er twee vriendelijke jongens voor de deur, en na even te hebben gekeken wat er moest en hoe dat kon, zijn ze binnen een half uur weer weggereden, met mijn ongewenste spullen. No fuss, no mess.

5 sterren. Aangeraden.
-Ewen Cameron
Great service from start to finish. The temoval of the couch was quite difficult due to lack of space and the service provided was outstanding, they worked very hard and delivered as promised. Also good alignment with planning the removal on the same day my new couch arrives.
-Roisin Jordan
Geweldige service, snel, aardige mensen. Zeer aanbevelenswaardig!!!
-Mirette Aler-Ludert
Eerste keer dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld en is ons zeer goed bevallen.
Goede communicatie en goede en nette afhandeling.
Zullen zeker anderen aanraden.
-T Voskuil
Ben echt super blij ze kwamen om 9 uur in de avond en tilde voor mij 3 hoog zonder lift om een bed brengen omdat ik langere tijd op de bank slaap, ben jullie super dankbaar hiervoor! Echt een toppers
-Jamie kruis
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel en snelle en efficiënte communicatie.
Het probleem dat op de dag van ophalen ontstond is snel en prima opgelost!
-Marjolein
Goede service, via WhatsApp goede afspraken kunnen maken. Op tijd een berichtje gekregen hoe laat ze precies zouden komen en achteraf ook nog de vraag of alles goed verlopen is. Ben erg tevreden.
-Katja
Perfecte service! Zeker aan te raden.
-Jill
Vriendelijke mensen en prima service groetjes manja
-Stokhof
Alles was top,rustige en zeer kundige medewerker.
-Joke
Zeer prettige en duidelijke communicatie. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Beleefde en enthousiaste medewerkers. Zeer tevreden en kan het iedereen aanraden
-Elaine