vootzy reviews

nous sommes heureux de vos commentaires

Nous faisons tout notre possible pour gagner 5 étoiles et heureusement, nos clients le remarquent aussi. Vérifiez toutes les expériences ci-dessous ou laissez un commentaire vous-même. Cela nous rend heureux !

Top service!
Tout est rangé proprement et rapidement.

4.9
Rated 4.9 of 5
#Évaluation étoilée (sur la base de #nombre de reviews)
Excellent 93%
Bon 6%
Assez 0%
Médiocre 0%
Mauvais 0%
postez votre review

c'est ce que les clients disent de nous

Klantvriendelijke bezorgers en
de bank voorzichtig naar
buiten gedragen
-Thea Boenink
Fantastische service.
Zeer netjes geholpen, deze service is een aanrader!
-Wilbert van Rooij
Goed geregeld en supersnel gehandeld! Blij mee!
-Chaymae
Voor de 2de keer gebruik gemaakt van de service van Vootzy. Fijne, vriendelijke en sterke mannen. Grote vitrinekast was heel snel ingeladen. Bedankt voor de service en tot de volgende keer!
-Dorethé Schouten
Op tijd aanwezig en zeer aardig personeel.
-Rezaei
Heel snel en heel goed!
-Marcel
Snel en professioneel geholpen, vriendelijk personeel!
-Thomas
Vandaag de woning van mijn overleden vader moeten leeghalen. Dit hebben we prima geregeld met vootzy.co
Duidelijke communicatie en respectvol behandeld door hele vriendelijke hard werkende medewerkers. Top jongens bedankt
-Tjitske de Vries
Echt een aanbeveling . Werken heel netjes en snel . Ook is de prijs prima . Het werd iets later voor ze kwamen en we werden netjes telefonisch op de hoogte gehouden . Kortom een echte aanrader
-Ria
Afspraak gemaakt om een hoekbank op te komen halen en alles verliep gewoon moeiteloos. Reeds van het eerste contact tot het ophalen alles verliep perfect. Hele aardige mensen die hun afspraken nakomen. Dank je wel!
-Dorine
precies op de afgesproken tijd. vlotte en zeer vriendelijke afhandeling. voor de prijs kun je zelf niet met je meubels gaan sjouwen
-bob hartemink
We zijn prettig verrast door de snelle service en vlotte afhandeling waarbij op het laatste moment ook nog aanpassingen mogelijk waren. Prettig contact en vriendelijke mensen.
-Hans en Henny Visser
Snelle reactie, snel geregeld! Fijne service, vriendelijke ophalers! Als we jullie een volgende keer nodig hebben weten we jullie te vinden!
-Quirine
Afspraken nagekomen en de vrij grote bank hebben ze heel snel naar beneden gekregen. Heel tevreden!
-Natalia
Wat een fijn bedrijf! Ze komen hun afspraken na en haalden mijn kast vakkundig en netjes uit elkaar. Bovendien zijn ze erg vriendelijk. Een aanrader! Je betaalt ervoor, maar dat is het zeker waard.
-Wally van der Vlist
Zeer professioneel bedrijf. Woensdag aanvraag gedaan (met foto's en maten), donderdag offerte gekregen, vrijdag opgehaald. Netjes met bericht in welk tijdslot ze komen. Gewoon top.
-Isolde
Heel fijne ervaring. Communicatie was top, afspraak kon op korte termijn gemaakt worden en meubels waren zo de deur uit. Aanrader!
-Miranda
Zeer vakkundige personen en beleeft
-A.G.Berkhof
Super bedrijf! Kreeg snel reactie voor een afspraak en een offerte, gasten die langs kwamen om de bank op te halen waren super aardig en hebben binnen no time de bank gedemonteerd en mee genomen.
Zeker een aanrader!
-Ruben
Klantvriendelijke bezorgers. En de spullen waren zo weggehaald. Helemaal tevreden.
-Debbie
Ik moest een bank en twee gedemonteerde kledingkasten kwijt. Met 1x email en 1x telefoon was dat geregeld. Maar ik was een tandartsafspraak vergeten, waardoor ik vroeger weg moest dan verwacht. Even bellen: geen probleem, we komen op een vroegere tijdstip. En zo is het gebeurd.
'sOchtends vroeg stond er twee vriendelijke jongens voor de deur, en na even te hebben gekeken wat er moest en hoe dat kon, zijn ze binnen een half uur weer weggereden, met mijn ongewenste spullen. No fuss, no mess.

5 sterren. Aangeraden.
-Ewen Cameron
Keurig op tijd.
Heldere communicatie.
Vriendelijk en behulpzaam.
Zeker een aanrader.

-Wilma Turabik
Echt super service!!
Vriendelijke mensen, communicatie echt top!
-Melanie
Top mannen! Ze hebben perfect en zorgvuldig een grote kast weggehaald en zijn super vriendelijk en service gericht. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf.
-Carine van Gaalen
Vriendelijke en snelle service, zeker aan te raden
-Jolien