hoe werkt meubels ophalen bij vootzy

in vier stappen geregeld

1.
vertel ons wat we op mogen halen

Bereken zelf jouw ophaalprijs of stuur ons een bericht via WhatsApp.
Wie kiest voor vootzy, kiest voor een ophaaldienst met een duurzaam hart. In plaats van meubels weg te gooien vinden wij een mooie herbestemming bij particulieren of een goed doel.

wat kost het

2.
geef de belangrijkste info aan ons door

Waar mogen we de meubels komen ophalen? Op welke verdieping staan de meubels? Zijn er verder nog bijzonderheden? Is er bijvoorbeeld een lift en kunnen we er goed parkeren? Wij stellen je dit soort vragen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

3.
ontvang jouw prijs en tijdstip

Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging van de ophaalprijs. Ga je akkoord? Dan maken we een afspraak en halen we jouw meubels op!

4.
we zijn er!

Rijden we in de buurt van jouw adres? Dan geven we even een seintje dat we er aan komen. Vervolgens hoef jij niets meer te doen. We laden voorzichtig alle meubels in en zijn binnen no-time vootzy.

En dan?
Terwijl jij je nieuwe bank op z’n plek zet, geven wij jouw gebruikte spullen een tweede leven. Fijn idee toch?

Wie kiest voor vootzy, kiest voor een ophaaldienst met een duurzaam hart. In plaats van meubels weg te gooien, geven we ze liever weg. Zo krijgen jouw meubels een mooie herbesteming bij vootzy supporters, particulieren of een goed doel.