Veelgestelde vragen over ophalen van oude meubels

Vind antwoorden op vragen over ophalen door vootzy

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ja wij nemen alles mee ongeacht de staat of conditie.

Ja, wij halen alle meubels op we komen met 2 professionele sterke mensen en hebben allerlei hulpmiddelen.

Ja onze prijzen zijn altijd inclusief demonteren.

Normaal hebben wij 5 werkdagen nodig om een opdracht in te plannen.

Je kunt betalen per PIN of we sturen je een betaalverzoek, gepast contant, in België is bancontact mogelijk in het betaalverzoek.

Ja wij halen meubels op in heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Ja wij komen met 2 mensen en halen het in huis op. Het maakt niet uit waar in huis het staat en ook niet of je in een woonhuis of appartement woont.

Ja wij komen altijd met 2 sterke mannen, je hoef nooit bij ons te helpen en wij doen het zware werk.

Nee er komen geen extra kosten bij het maakt ons niet uit op welke verdieping het staat. We voeren je oude bank bed kast fauteuil of witgoed af en het maakt niet uit waar het staat.

Geen enkel probleem, wij komen met 2 sterke mensen en brengen dan het dressoir via het trappengat naar beneden zonder extra kosten. Al je oude meubilair halen we op en voeren we af.

Geen enkel probleem, we komen altijd met 2 sterke mensen en sjouwen het naar beneden. Laat Vootzy je oude wasmachine ophalen. Gemakkelijk en snel.

Nee, dat is niet nodig, waar je meubels ook staan, in de tuin, op zolder of op welke verdieping dan ook wij halen het weg voor je. Je kan al je oude meubels in je woning laten ophalen.

Nee er komen geen extra kosten bij het maakt ons niet uit op welke verdieping het staat. Wij voeren alle oude gebruikte meubels en witgoed voor je af, ongeacht waar het staat.

Nee er komen geen extra kosten bij het maakt ons niet uit op welke verdieping het staat. Je kunt vootzy alles laten ophalen, ongeacht de etage, verdieping of je type woning.

Ja dat doen wij. Het maakt voor ons niet uit dat de wasmachine op zolder staat, wij sjouwen de wasmachine met 2 man naar beneden. Ook je droger , wasmachine, vaatwasser, koelkast, frigo halen wij op.

Nee je hoeft zelf niets te doen of te demonteren, dat doen wij voor je. Vootzy werkt anders dan de kringloopwinkel. Je hoeft niets te doen. Wij demonteren het voor je en voeren je spullen af voor hergebruik of recycling.

Nee onze prijzen zijn altijd inclusief demonteren. Wij bieden demonteren als vootzy service gratis aan.

Ja dat doen wij dagelijks, wij hebben gereedschap en een trap altijd in onze meubelbus staan en we komen altijd met 2 man sterk.

Ja die nemen wij ook mee en we laten die duurzaam recyclen. Vootzy haalt dus ook jouw kapotte bank kast bed fauteuil of witgoed op.

Nee, op 95% van de adressen waar we vanaf etages moeten ophalen hebben we geen verhuislift nodig. Het is ons vak dus wij hebben handigheid hierin. Wanneer het echt niet anders kan dan huren we een verhuislift in. Dit wordt altijd tegen betaling doorberekend en melden we je vooraf. Zit dus niet standaard in onze prijzen. Een verhuislift kost € 175,- euro.

Ja onze prijzen zijn altijd inclusief btw.

Wij bieden demonteren gratis als service aan en werken met netto prijzen. Dus de prijs blijft gelijk.

Het naar beneden brengen is een service die wij gratis aanbieden. Dat berekenen we bewust niet als uniek onderdeel van onze service gerichte dienstverlening. Dus kunnen we er ook geen korting op verlenen. Dus de prijs blijft gelijk.

Ja je kan altijd nog wijzigen zolang et wel een complete opdracht blijft.

Ja je kan altijd de datum tot 3 dagen vooraf wijzigen.

Ja wij rijden routes in heel Nederland en België en straks ook in Frankrijk. Wij halen overal meubels op ook bij jouw in de buurt!

Nee geen enkel probleem wij komen altijd met 2 man sterk.

Normaal hebben wij 5 werkdagen nodig om een opdracht in te plannen.

Ja wij werken ook met een verhuislift, de kosten daarvan zijn €175,-

Alle meubels die schoon en goed zijn halen wij op en geven wij gratis weg aan een goed doel of ze gaan naar iemand die het goed kan gebruiken.

De meubels die wij afvoeren en die niemand wil hebben laten we na 2 maanden duurzaam recycelen.

Ja dat doen wij dagelijks, wij hebben afspraken met duurzame recycling bedrijven zodat we zeker weten dat het duurzaam is. vootzy voert oude meubels en witgoed duurzaam af.

Ja, wij halen jouw gebruikte of kapotte wasmachine, vaatwasser, afwasmachien, gasfornuis, gasvuur, droger, droogkast, koelkast, frigo, diepvriezers bij je op en voeren de machines af voor recycling of hergebruik. Ongeacht de plek in je huis waar het staat.