vootzy voor het ophalen en hergebruik van meubels

de ophaalservice met groene ambities

Wij zijn een, servicegerichte, sustainable ophaal service met een groen hart. Daarom haalt vootzy niet alleen meubels op. Wij willen ook een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die zich thuis voelen in een circulaire economie en mensen die naar gebruikte meubels zoeken.

Daarom betaal je bij vootzy alleen een vergoeding voor het ophalen van meubels en zijn de meubels die wij doorgeven kosteloos. Natuurlijk kun je als onderdeel van onze community ook zelf meubels uitzoeken op onze kijkdagen. Zo bieden wij een alternatief voor het op straat zetten en weggooien van kwalitatief goede meubels.

En omdat we een goede service zeer belangrijk vinden, komen we overal meubels ophalen. Het maakt ons niet uit of je in een rijtjeshuis, bungalow, flat of kasteel woont of dat je spullen op 1,2,3 of 16 hoog staan en of je een lift hebt. Wij komen!

En zijn er opgehaalde meubels bij die niet geschikt zijn voor een tweede leven, geen probleem. Dan worden ze door ons verantwoord gerecycled. Zo bouwen jij en vootzy samen aan een groenere samenleving.

samen naar een
circulaire economie