bij vootzy krijgen meubels een tweede leven

wij halen je meubels binnen 5 dagen op

Wij zijn vootzy, een commerciƫle ophaal service die jouw meubels transporteert. Je betaalt aan ons een vergoeding voor het transport van je meubels, deze brengen we naar een goed doel geven we gratis weg of we laten ze duurzaam recyclen. En dat mag van alles zijn, een bank, een kast, een bed, een boxspring, een tafel, stoelen, fauteuils, een wasmachine, droger, koelkast of een ander meubel.

Wij snappen heel goed dat het steeds meer moeite kost om meubels op een verantwoorde manier afgevoerd te krijgen. En we ervaren elke dag dat het ook veel stress kan opleveren. Daarom richten wij ons op het ontzorgen bij het ophalen en afvoeren van je meubels. We komen volgens afspraak, kennen geen verborgen kosten en we werken netjes, snel en beleefd.

Natuurlijk proberen wij onze ophaal routes zo duurzaam mogelijk te plannen. Dat helpt het milieu ook. En we kunnen vaak, op afspraak, al binnen 5 dagen je meubels ophalen.

Op afspraak halen onze vootzy mensen snel en netjes jouw gebruikte spullen op en het maakt ons niet uit of je in een rijtjeshuis, bungalow, flat of appartement, kantoor of verzorgingshuis of in het centrum woont of dat je spullen op 1, 2, 3, 4 hoog of nog hoger staan. Is er geen lift, geen probleem wij helpen je. En heb je meubels die gedemonteerd moeten worden, geen probleem wij demonteren je meubels zonder meerprijs.

samen naar een
circulaire economie